Бразилският нападател Неймар може да се завърне в Барселона. Сензационна новина

...
Бразилският нападател Неймар може да се завърне в Барселона. Сензационна новина
Коментари Харесай

Гръм от Испания! Неймар се завръща в Барселона

Бразилският нападател Неймар може да се завърне в Барселона. Сензационна вест се популяризира от тази заран в испанските медии.

Според тях той към този момент е приказвал с президента на сегашния първенец на Испания Жоан Лапорта за завръщане на " Камп Ноу ". Неймар игра за каталунците в продължение на седем години, сред 2010 и 2017 година, той завоюва всичко, което можеше да завоюва, изигра 186 мача, в които означи 105 гола и даде 76 асистенции. След това мина в ПСЖ за рекордните 222 милиона евро, а оттова предишното лято мина в саудитския отбор Ал Хилал, където взима астрономическа заплата от 150 милиона евро на сезон.

Там той изигра едвам 5 мача, в които означи един гол с три асистенции, само че контузи предната кръстна връзка на лявото коляно и завърши сезона. Според испанците най-реалистично е да се чака Неймар да се завърне в Барса, само че не в този момент, а през лятото на 2025 година, когато изтича договорът му с Ал Хилал. Причината за това са финансовите проблеми в каталунския клуб, поради които има стеснен бюджет за прехвърляния и заплати.
 Семейството на Неймар се отхвърли да дава пари за Алвеш
Семейството на Неймар се отхвърли да дава пари за Алвеш

Ето какво сподели Неймар-старши
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР